Food-&-drinks_5

Yabie + foodora

Untitled-1

Ett komplett kassasystem för foodoras kunder

Framtidssäkra din verksamhet genom att ta betalt och hantera din försäljning med ett och samma enkla, molnbaserade kassasystem.

Oavsett vilken typ av business du har så strävar Yabie alltid efter att ha lösningen för just dig. Som foodora-partner får du, utöver 1000 kr att handla för i foodoras e-shop, dessutom rabatterat pris.

  • Komplett kassasystem
  • Fullt integrerade betalningar som förenklar försäljningen 
  • En av marknadens lägsta avgifter för kortbetalningar

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Koppla upp, kom igång, ta betalt - En kassa som bara funkar. 

Komplicerade manualer tillhör gårdagen. Vi hjälper dig att komma igång med padda, kortterminal och skrivare på nolltid.

bordskarta_webb

Bordsbeställning

Nu kan du utnyttja bordskartan i mobilen! Funktionen fungerar inom flera användningsområden. Du kan till exempel använda den till att hålla ordning på gästnotor på en campingplats, till att hantera stammisar eller till företagskunder som betalar i slutet på månaden.

ticket

Bongsystem

Få 100% översikt på alla beställningar oavsett delivery, online eller i restaurangen direkt i telefonen. När beställningen kommer in meddelas köket direkt, maten tillagas som vanligt och när den är färdig notifieras kunden automatiskt.

Bordsbeställning_WEBB

Bordsbeställning

Med Yabie Online kan ni erbjuda online-beställning för bordsservering. Kunden scannar en QR-kod direkt på bordet, rätt bord blir då förvalt och sedan bongas detta med en tydlig markering om det aktuella bordet.
Pictogram_scan-1

Beställa med QR-kod

Med en unik QR-kod för ditt specifika ställe, kan dina kunder scanna denna med sin mobil och komma direkt in till beställningssidan.

Price_boxes_desktop

Kontakta oss

Kom igång nu!