Shop_3x

Kassasystem för dina kunder

kassa_Kunddisplay_3

Fyll i formuläret så kontaktar vi kunden

Vi erbjuder dig ett specialpris på Yabies kompletta kassasystem. Fullt integrerade betalningar som inte bara förenklar försäljningen utan även sparar din dyrbara tid. Framtidssäkra din verksamhet genom att ta betalt och hantera din försäljning med ett och samma enkla, molnbaserade kassasystem.

Oavsett vilken typ av business du har så strävar Yabie alltid efter att ha lösningen för just dig. 

  • Komplett kassasystem
  • Fullt integrerade betalningar som förenklar försäljningen
Package_boxes

Koppla upp, kom igång, ta betalt - En kassa som bara funkar. 

Med Yabie förvandlas din iPad till marknadens snabbaste och smidigaste kassa. Vi hjälper dig med all hårdvara du behöver och ser till att du kommer igång på nolltid. Yabie passar perfekt för alla typer av butiker, restauranger och caféer.

Pictogram_control

Automatisk rapportering

Genom att aktivera automatisk rapportering skickas all din rapportering i slutet av dagen till din revisor. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

Pictogram_download-1

Automatiska uppdateringar

Vår kassalösning är ett molnbaserat system vilket innebär automatiska och kostnadsfria uppdateringar samt snabbare och enklare support.

Bordsbeställning_WEBB

Bordsbeställning

Med Yabie Online kan ni erbjuda online-beställning för bordsservering. Kunden scannar en QR-kod direkt på bordet, rätt bord blir då förvalt och sedan bongas detta med en tydlig markering om det aktuella bordet.
cost

Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Rapporter kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är.

Kontakta oss

Kom igång nu!